O nama

Motokomerc d.o.o.D.o.o. Motokomerc je porodična firma koja trenutno broji 18 radnika. Osnovna delatnost je mašinska obrada motora. Tu su još i usluge tehničkog pregleda putničkih i teretnih vozila, prodaja rezrvnih delova, servis kočionih sistema teretnih vozila i autobusa, generalne reparacije motora teretnih vozila, proizvodnja, prodaja mašina za obradu delova motora.
D.o.o. Motokomerc je osnovan 1992. godine. Koreni ovog preduzeća datiraju iz 1989. godine, kada je otvorena automehaničarska radionica za mašinsku obradu motora. Njen osnivač je Savo Selaković inače, sadašnji vlasnik i direktor Motokomerca. Ova radionica se prvobitno bavila mašinskom obradom blokova i kolenastih vratila motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Delatnost se vrlo brzo proširuje i na remont glava motora, reparaciju klipnjača i druge usluge brušenja i struganja metala.
Godine 1992. automehaničarska radionica prerasta u preduzeće Motokomerc, a čiji su osnivači Savo i Nada Selaković. Preduzeće, nastavlja da se bavi istom delatnošću ali u proširenom obimu. 1998. godine delatnost se proširuje otvaranjem tehničkog pregleda za putnička i teretna vozila. Iste godine otvara se i poslovni objekat u Rajkovačkoj ulici broj 21, u kojoj su objedinjene sve delatnosti Motokomerca. Tu se nalazi radionica za usluge mašinske obrade, prodavnica rezervnih delova, tehnički pregled, računovodstvo i restoran.
Motokomerc posluje u konstantnom usponu u smislu proširenja delatnosti, povećanju broja poslovnih saradnika, širenju tržišta, povećanju obima proizvodnje i što je najbitnije sve većem broju zadovoljnih klijenata.
Najnovije u programu Motokomerca je i proizvodnja i prodaja mašina i alata za mašinske i automehaničarske radionice. Motokomerc je ovlašćeni uvoznik italijanskih proizvođača ove opreme COMEC, PEG .
Delatnost Motokomerca nije bazirana samo na vršenju usluga već i na proizvodnju mašina za reparaciju motora. Što se tiče proizvodnje Motokomerc je prisutan i van granica Srbije.
Stalno povećavanje broja kupaca i obima prometa su trajno opredeljenje rukovodeđeg tima koje prati svetske trendove i iskustva iz ove branše.
Sa funkcionalnom organizacijom rada, dobrim poznavanjem robe i tržišta, Motokomerc se nalazi u samom vrhu u ovoj branši.

Selakovic Savo Company owner and president